AnsweredAssumed Answered

Problem configuring open ofice with alfresco

Question asked by francois on Jan 4, 2006
Latest reply on Jan 4, 2006 by derek
Hi I have installed alfresco, everything works fine except openoffice:
When i want to convert pdf to openoffice format, the extensions concerning openoffice are missing.
I have pdf plaintext xml jpeg flash… but not openoffice
So I don t know what to do


Here is my configuration:
Debian
alfresco 1.1.2

Here is the line concerning openoffice in the start_oo.sh

/usr/lib/openoffice/program/soffice "-accept=socket,host=localhost,port=8100;urp;StarOffice.ServiceManager" -nologo -headless &
Of course this is all in one line in the script.

Here is a part of catalina.out log:

Jan 4, 2006 11:08:45 AM net.sf.joott.uno.UnoConnection connect
INFO: connecting using "socket,host=localhost,port=8100,tcpNoDelay=1"…
Jan 4, 2006 11:08:45 AM net.sf.joott.uno.UnoConnection connect
INFO: connected

11:08:46,841 INFO  [service.descriptor.DescriptorService] Alfresco started (Open Source) - v1.1.2; repository v1.1.2
Jan 4, 2006 11:08:49 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
Jan 4, 2006 11:08:50 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
Jan 4, 2006 11:08:50 AM org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/52  config=null
Jan 4, 2006 11:08:50 AM org.apache.catalina.storeconfig.StoreLoader load
INFO: Find registry server-registry.xml at classpath resource
Jan 4, 2006 11:08:50 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 25020 ms

I have no error messages in this log

Help me please

:cry:

Outcomes