AnsweredAssumed Answered

help needed for sending a query using webservice

Question asked by pmarreddy on Feb 17, 2006
Latest reply on Feb 22, 2006 by pmarreddy
hi,

i am trying to send a query using repository webservice
like this

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap:Envelope xmlns:rep="http://www.alfresco.org/ws/service/repository/1.0" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:wsse="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-wssecurity-secext-1.0.xsd">
 
   <soap:Body>
      <rep:query>
   <store>
      <scheme>workspace</scheme>   
      <address>SimpleExampleWithContent</address>
   </store>
   <query>
      <language>lucene</language>
      <statement> @ques\\:mcquestion:c is a procedural language</statement>
   </query>
   <includeMetaData>false</includeMetaData>
   </rep:query>
   </soap:Body>
</soap:Envelope>

i m not getting any results, the same query i tries using serchservice i got 2 results. the store name is right , the only thing i am not sure about is about the query. do i need to send the header for query.

i have entered the content using eclipse environment and i am trying to get(search) it using webservices client through (tomacat). does this affect in any way.

am i getting this right or am i missing some thing.

if i want to debug webservices how do i do that, i cannot print to the screen, i think we have to do that to a log file, if we debug to the logfile wher is the log file saved.

adv thanks prasanth.

Outcomes