AnsweredAssumed Answered

Community 1.4RC logging appenders missing

Question asked by knorthover on Oct 23, 2006
Latest reply on Oct 30, 2006 by knorthover
I'm getting the following errors installing 1.4RC Community edition on a second machine (both are up to date Windows XP).   It installed and works fine on the first one I tried.  I have reinstalled the JDK and checked environment variables and there are no apparent problems. 

INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/5.5.12
Oct 23, 2006 9:38:30 AM org.apache.catalina.core.StandardHost start
INFO: XML validation disabled
Oct 23, 2006 9:38:31 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR
INFO: Deploying web application archive alfresco.war
log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.apache.catalina.core.Con
ainerBase.[Catalina].[localhost].[/alfresco]).
log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
Oct 23, 2006 9:39:24 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Error listenerStart
Oct 23, 2006 9:39:25 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Context [/alfresco] startup failed due to previous errors

Oct 23, 2006 9:39:25 AM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
Oct 23, 2006 9:39:26 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
Oct 23, 2006 9:39:26 AM org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/581  config=null
Oct 23, 2006 9:39:27 AM org.apache.catalina.storeconfig.StoreLoader load
INFO: Find registry server-registry.xml at classpath resource
Oct 23, 2006 9:39:27 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 57153 ms

BTW the path for the Quicklaunch icon is incorrect, it should point to the file "<Alfresco ECMS …>\bin\alfresco.ico"

Outcomes