AnsweredAssumed Answered

CIFS running but authentication not working

Question asked by mikee_cz on Jan 24, 2007
Latest reply on Feb 15, 2007 by mikee_cz
I have downloaded afresco-tomcat bundle version 1.4. After alfresco startup the CIFS server is running, netbios name registered, but I cannot pass authorization when mapping network drive.
23:10:55,318 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Local domain name is DS (via JNI)
23:10:55,356 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] CIFS server started
23:10:55,365 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] FTP server started
23:10:55,487 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] SMB Server NA374_A starting
23:10:55,487 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] GUID 7d49835e-ce97-36ab-9ff0-94ab33fa561b
23:10:55,487 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] Using authenticator org.alfresco.filesys.server.auth.AlfrescoAuthenticator
23:10:55,487 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] Server timezone Europe/Prague, offset from UTC = -1hrs
23:10:55,487 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] Shares:
23:10:55,496 INFO  [org.alfresco.smb.protocol]  [Alfresco,DISK,,[workspace://SpacesStore/c64e6c2e-a4ac-11db-834c-df1e528f64d2]] [workspace://SpacesStore/c64e6c2e-a4ac-11db-834c-df1e528f64d2]
23:10:55,496 INFO  [org.alfresco.smb.protocol] Add Share [IPC$,IPC$,,Admin,Hidden] : true
23:10:57,826 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Win32 NetBIOS Available LANAs: 8
23:10:58,765 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Win32 NetBIOS server NA374_A (using Winsock)
NA374_A        <20>  JEDINEČNÉ    Registrovaný
NA374          <00>  JEDINEČNÉ    Registrovaný
NA374          <20>  JEDINEČNÉ    Registrovaný
DS             <00>  SKUPINA     Registrovaný
NA374_A        <00>  JEDINEČNÉ    Registrovaný

While trying to map network drive smb log displays just normal messages
23:11:04,456 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Win32 NetBIOS created session handler on LANA 8
23:11:04,456 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Win32 NetBIOS host announcer enabled on LANA 8
23:11:04,466 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Waiting for Win32 NetBIOS session request (Winsock) …
23:11:04,484 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A
23:11:04,484 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Win32 NetBIOS register listener for LANA 8
23:11:09,180 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A
23:11:18,553 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A
23:11:37,318 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A
23:11:56,655 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Winsock NetBIOS session request received, caller=[NA374:WorkStation,Unique,]
23:11:56,674 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Waiting for Win32 NetBIOS session request (Winsock) …
23:11:56,674 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Server session started
23:12:05,183 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Winsock NetBIOS session request received, caller=[NA374:WorkStation,Unique,]
23:12:05,183 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Waiting for Win32 NetBIOS session request (Winsock) …
23:12:05,183 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Server session started
23:12:14,828 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A
23:13:29,858 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A
23:14:40,532 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Winsock NetBIOS session request received, caller=[NA374:WorkStation,Unique,]
23:14:40,532 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Waiting for Win32 NetBIOS session request (Winsock) …
23:14:40,532 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Server session started
23:14:45,636 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Winsock NetBIOS session request received, caller=[NA374:WorkStation,Unique,]
23:14:45,646 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Waiting for Win32 NetBIOS session request (Winsock) …
23:14:45,646 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Server session started
23:16:07,672 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A
23:21:06,909 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.mailslot] HostAnnouncer: Announced host NA374_A

Is it really a problem with authetication? Is it possible to turn on debbuging of the authentication?

Thanks,
Michal Strelec

Outcomes