AnsweredAssumed Answered

[solved]Client gets no connection

Question asked by morpheus on Aug 19, 2008
Latest reply on Aug 20, 2008 by morpheus
I have written a client for a mobile device (WS-API) and now testing against on an external device against an alfresco,
on localhost all went well, but now this occurs !
Exception in thread "main" org.alfresco.webservice.util.WebServiceException: Error starting session.
   at org.alfresco.webservice.util.AuthenticationUtils.startSession(AuthenticationUtils.java:94)
   at de.tarent.momeLearnClient.datasource.AlfrescoWSDataAccessManager.login(AlfrescoWSDataAccessManager.java:162)
   at de.tarent.momeLearnClient.dm.MoMeDM.login(MoMeDM.java:91)
   at de.tarent.momeLearnClient.gui.logindialog.MyLoginDialog.login(MyLoginDialog.java:150)
   at de.tarent.momeLearnClient.gui.logindialog.MyLoginDialog.access$4(MyLoginDialog.java:147)
   at de.tarent.momeLearnClient.gui.logindialog.MyLoginDialog$4.handleEvent(MyLoginDialog.java:120)
   at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java:84)
   at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1145)
   at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.java:3335)
   at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:2982)
   at de.tarent.momeLearnClient.gui.logindialog.MyLoginDialog.open(MyLoginDialog.java:142)
   at de.tarent.momeLearnClient.MoMeClient.login(MoMeClient.java:126)
   at de.tarent.momeLearnClient.MoMeClient.construktGui(MoMeClient.java:166)
   at de.tarent.momeLearnClient.MoMeClient.run(MoMeClient.java:91)
   at de.tarent.momeLearnClient.MoMeClient.main(MoMeClient.java:74)
   at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
   at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:384)
   at _Starter.main(_Starter.java:109)
Caused by: java.io.IOException: not connected
   at org.apache.axis.AxisFault.makeFault(AxisFault.java:101)
   at org.apache.axis.transport.http.HTTPSender.invoke(HTTPSender.java:154)
   at org.apache.axis.strategies.InvocationStrategy.visit(InvocationStrategy.java:32)
   at org.apache.axis.SimpleChain.doVisiting(SimpleChain.java:118)
   at org.apache.axis.SimpleChain.invoke(SimpleChain.java:83)
   at org.apache.axis.client.AxisClient.invoke(AxisClient.java:165)
   at org.apache.axis.client.Call.invokeEngine(Call.java:2784)
   at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:2767)
   at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:2443)
   at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:2366)
   at org.apache.axis.client.Call.invoke(Call.java:1812)
   at org.alfresco.webservice.authentication.AuthenticationServiceSoapBindingStub.startSession(AuthenticationServiceSoapBindingStub.java:187)
   at org.alfresco.webservice.util.AuthenticationUtils.startSession(AuthenticationUtils.java:79)
   …17 more
Caused by: java.io.IOException: not connected
   at java.net.Socket.getOutputStream(Socket.java:653)
   at org.apache.axis.transport.http.HTTPSender.writeToSocket(HTTPSender.java:440)
   at org.apache.axis.transport.http.HTTPSender.invoke(HTTPSender.java:138)
   …28 more

any idea ?

p.s. the address in the webserviceclient.properties is definitely correct !

Outcomes