AnsweredAssumed Answered

Cannot upload content to 3.0 labs Doc Library

Question asked by jonluk on Sep 5, 2008
Latest reply on Sep 15, 2008 by ajmillar
Hi,
Just installed Labs 3 on Ubuntu 8.04. Followed the recommended Ubuntu install and after quite a bit of fiddling have got alfresco and share to work. I will post my additional items.

However I haven't been able to upload any content (.doc, .jpg, .txt) to Share sites at all. The upload window shows 100%  and the name and size of the file with the word Failure to the right. Tried different users including admin.
I can upload content to Alfresco fine. I can also see the sites in alfresco and add content. This content is then visible via share.

Any Ideas???  I am reviewing share as a possible collaboration tool for a reasonable sized client.

The only errors in startup logs I can see are :
10:42:44,966 ERROR [org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext] Exception thrown from ApplicationListener handling Co
ntextClosedEvent
java.lang.IllegalStateException: The org.alfresco.cache.elementReadersCache Cache is not alive.

10:43:28,356 WARN  [org.springframework.remoting.rmi.RmiRegistryFactoryBean] Could not detect RMI registry - creating new one
10:43:33,381 INFO  [org.alfresco.repo.domain.schema.SchemaBootstrap] Schema managed by database dialect org.hibernate.dialect.MySQLInnoDBDialect.
10:43:33,974 INFO  [org.alfresco.repo.domain.schema.SchemaBootstrap] No changes were made to the schema.
10:43:35,497 ERROR [org.alfresco.util.exec.RuntimeExecBootstrapBean] Bootstrap command failed:
Execution result:
   os:         Linux
   command:    "soffice" "-accept=socket,host=localhost,port=8100;urp;StarOffice.ServiceManager" "-env:UserInstallation=file://oouser" -nologo -headless -nofirststartwizard -nocrashrep -norestore
   succeeded:  false
   exit code:  2
   out:       
   err:        Cannot run program ""soffice"": java.io.IOException: error=2, No such file or directory
10:43:36,517 INFO  [org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker] The Alfresco root data directory ('dir.root') is: /var/lib/alfresco/alf_data
10:43:36,557 INFO  [org.alfresco.repo.admin.patch.PatchExecuter] Checking for patches to apply …
10:43:36,784 INFO  [org.alfresco.repo.admin.patch.PatchExecuter] No patches were required.
10:43:36,787 INFO  [org.alfresco.repo.module.ModuleServiceImpl] Found 0 module(s).
10:43:41,903 ERROR [org.alfresco.smb.protocol] Failed to get local domain/workgroup name, using default of WORKGROUP
10:43:41,903 ERROR [org.alfresco.smb.protocol] (This may be due to firewall settings or incorrect <broadcast> setting)

Outcomes