AnsweredAssumed Answered

Problem-> webscripts installation

Question asked by maraki on Nov 24, 2008
Latest reply on Nov 26, 2008 by algoworks
Hello,

I tried to add some amp files, such as docasu but it doesn't seem to work.
I have read http://wiki.alfresco.com/wiki/Web_Scripts#Configuration and i have followed the instruction according to this link http://code.optaros.com/trac/docasu/wiki/Installation.
I use Windows XP, alfresco 3a and docasu version 1.3.

Alfresco runs fine but when i tyoe http://localhost:8080/alfresco/wcs/docasu/ui t the following message appears:

Alfresco     Web Script Status 404 - Not Found

The Web Script /alfresco/wcs/docasu/ui has responded with a status of 404 - Not Found.

404 Description:   Requested resource is not available.

Message:   Script url /docasu/ui does not map to a Web Script.
   
Exception:   org.alfresco.web.scripts.WebScriptException - Script url /docasu/ui does not map to a Web Script.
   
   org.alfresco.web.scripts.AbstractRuntime.executeScript(AbstractRuntime.java:106)
   org.alfresco.web.scripts.servlet.WebScriptServlet.service(WebScriptServlet.java:116)
   javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
   org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:269)
   org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:188)
   org.alfresco.web.app.servlet.MTWebScriptAuthenticationFilter.doFilter(MTWebScriptAuthenticationFilter.java:102)
   org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:215)
   org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:188)
   org.alfresco.module.vti.VtiContextFilter.doFilter(VtiContextFilter.java:81)
   org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:215)
   org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:188)
   org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:210)
   org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:174)
   org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:127)
   org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:117)
   org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:108)
   org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:151)
   org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:870)
   org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:665)
   org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:528)
   org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:81)
   org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:685)
   java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
   
Server:   Alfresco Labs v3.0.0 (a r1032) schema 128


Does anyone know what is the problem and what should I do in order to work?

Thanks in advance
Maria

Outcomes