AnsweredAssumed Answered

Alfresco finds wrong browse master

Question asked by sessa on Aug 22, 2007
Hi !

I installed Alfresco on Linux (Debian) and try to connect to a Kerberos / AD Win 2003 Server ( for SSO).

When the server starts i get the following mesage:

User:System DEBUG [alfresco.smb.protocol] Found browse master at TIM XXX.XXX.194.25

This IP is the IP of a Tivoli BackUpServer. Why didn't Alfresco  find the real Win 2003 Server ?

Is this a bug ?

file-servers.xml :
(only a part)
<config evaluator="string-compare" condition="CIFS Server">
     <serverEnable enabled="true"/>
      <host name="${localname}_A"/>
      <comment>Alfresco CIFS Server</comment>

      <!– Set to the broadcast mask for the subnet –>
      <broadcast>255.255.255.192</broadcast>
   <bindto>XXX.XX.11.1</bindto>
      <!– Use Java socket based NetBIOS over TCP/IP and native SMB on linux –>
      <tcpipSMB platforms="linux,solaris,macosx"/>
      <netBIOSSMB platforms="linux,solaris,macosx"/>

   <!– Can be mapped to non-privileged ports, then use firewall rules to forward  requests from the standard ports –>
           
      <tcpipSMB port="1445" platforms="linux,solaris,macosx"/>
      <netBIOSSMB sessionPort="1139" namePort="1137" datagramPort="1138" platforms="linux,solaris,macosx"/>
      
      <hostAnnounce interval="5"/>

      <!– Use Win32 NetBIOS interface on Windows –>
      <Win32NetBIOS/>
      <Win32Announce interval="5"/>

bindto points to the win2003 server

file-server-custom.xml
(only a part)

<config evaluator="string-compare" condition="Filesystem Security">
 
      <authenticator type="enterprise">
              <KDC>XXX.XXX.11.1</KDC>
              <Realm>COMPANY.COM</Realm>
              <Password>123</Password>
      </authenticator>
   </config>

Does anybody see an error in my xmls or has a tip ?

thanks,

Sessa

Outcomes