AnsweredAssumed Answered

No tag library could be found with this URI ...

Question asked by sebguillomon on Jan 7, 2009
Latest reply on May 29, 2009 by petar_b
Hello,

I have downloaded Alfresco 2.1 war file and i have installed it on weblogic 10, when I tried this address : http://localhost:7001/alfresco, i have this error :


container.jsp:25:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsf/html" prefix="h" %>
    ^—-^
container.jsp:25:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsf/html" prefix="h" %>
    ^—-^
container.jsp:26:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsf/core" prefix="f" %>
    ^—-^
container.jsp:26:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsf/core" prefix="f" %>
    ^—-^
container.jsp:27:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsp/jstl/core" prefix="c" %>
    ^—-^
container.jsp:27:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsp/jstl/core" prefix="c" %>
    ^—-^
container.jsp:28:5: Invalid tag library.
<%@ taglib uri="/WEB-INF/alfresco.tld" prefix="a" %>
    ^—-^
container.jsp:28:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="/WEB-INF/alfresco.tld" prefix="a" %>
    ^—-^
container.jsp:28:5: Invalid tag library.
<%@ taglib uri="/WEB-INF/alfresco.tld" prefix="a" %>
    ^—-^
container.jsp:28:5: No tag library could be found with this URI. Possible causes could be that the URI is incorrect, or that there were errors during parsing of the .tld file.
<%@ taglib uri="/WEB-INF/alfresco.tld" prefix="a" %>

…etc..

When i try to pre-compile at deploy time, i have the same error…

Could someone help me?
Thank you

Sébastien

Outcomes