AnsweredAssumed Answered

Installation problems moving from labs3b to labs3stable

Question asked by efestione on Feb 18, 2009
Latest reply on Feb 4, 2010 by derek
Hi everyone,
I'm triyng to migrate from a server (A) to another (B), but I obtain this error:

20:03:59,969 INFO  [org.alfresco.config.xml.XMLConfigService$PropertyConfigurer] Loading properties file from class path resource [alfresco/file-servers.properties]
20:04:08,016 INFO  [org.alfresco.repo.domain.schema.SchemaBootstrap] Schema managed by database dialect org.hibernate.dialect.MySQLInnoDBDialect.
20:04:08,906 INFO  [org.alfresco.repo.domain.schema.SchemaBootstrap] No changes were made to the schema.
20:04:09,906 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent] Index recovery started: 949 transactions.
20:04:10,172 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        10 % complete.
20:04:10,172 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        20 % complete.
20:04:10,172 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        30 % complete.
20:04:10,188 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        40 % complete.
20:04:10,188 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        50 % complete.
20:04:10,188 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        60 % complete.
20:04:10,203 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        70 % complete.
20:04:10,203 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        80 % complete.
20:04:10,203 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        90 % complete.
20:04:10,219 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent]        100 % complete.
20:04:18,469 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.FullIndexRecoveryComponent] Index recovery completed.
20:04:18,500 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.AVMFullIndexRecoveryComponent] Rebuilding indexes for 1 AVM Stores
20:04:18,500 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.AVMFullIndexRecoveryComponent]     Rebuilding index for sitestore
20:04:18,563 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.AVMFullIndexRecoveryComponent]   Reindex   100% complete
20:04:18,563 INFO  [org.alfresco.repo.node.index.AVMFullIndexRecoveryComponent] Finished rebuilding indexes for AVM Stores
20:04:18,750 INFO  [org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker] The Alfresco root data directory ('dir.root') is: E:\Alfresco\alf_data
20:04:18,766 ERROR [org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker] CONTENT INTEGRITY ERROR: System content not found in content store.
20:04:18,766 ERROR [org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker] Ensure that the 'dir.root' property is pointing to the correct data location.
20:04:18,766 ERROR [org.springframework.web.context.ContextLoader] Context initialization failed
org.alfresco.error.AlfrescoRuntimeException: Ensure that the 'dir.root' property is pointing to the correct data location.
                at org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker.check(ConfigurationChecker.java:312)


Servers are:

(A)
Windows XP
dir.root: C:/Alfresco/alf_data

(B)
Windows Server 2003
dir.root: E:/Alfresco/alf_data

I followed the steps described in the wiki section "General_Process_Upgrade".
Can the different drive ('E' instead of 'C') be the source of this problem? Or what else?

Thanks for your help.
Alessandro

Outcomes