AnsweredAssumed Answered

CIFS Problem Linux Server and Win XP clients

Question asked by vlopez on Feb 8, 2008
Hi.
I have installed a Alfresco 2.1 on Centos 5, in a public IP for testing. I set the archive file-servers.xml to access through CIFS from Windows XP user accounts with normal (not as an administrator).
In front of the machine Centos has prepared a firewall, which have enabled entry through ports 445, 139 … etc., in addition to the 80 port to access the web client.
The IP tables of the Centos machine does prerouting from ports 445, 139, …to the unprivileged ports 1445, 1139, etc. …
I have always followed the instructions of the document CIFS configuration which is available on the Wiki alfresco.org.
Well, I can´t log in as a normal user.
Here is an extract from the Alfresco log file

11:04:50,179 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] TCP-SMB session request received from 192.168.10.80
11:04:50,179 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Waiting for TCP-SMB session request …
11:04:50,179 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Server session started
11:04:50,179 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Negotiated SMB dialect - NT LM 0.12
11:04:50,180 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol] Assigned protocol handler - org.alfresco.filesys.smb.server.NTProtocolHandler
11:04:50,287 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] NT Session setup NTLMSSP, MID=8, UID=0, PID=65279
11:04:50,288 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] User  logged on  (type Normal)
11:04:50,302 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] NT Session setup NTLMSSP, MID=16, UID=0, PID=65279
11:04:50,305 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] Null logon
11:04:50,305 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] Logged on using NTLMSSP/NTLMv2SessKey
11:04:50,305 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] User  logged on  (type Null)
11:04:50,306 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] Allocated UID=0 for VC=[0:0,[:null,Windows 2000 2195,Windows 2000 5.0,192.168.10.80],Tree=0,Searches=0]
11:04:50,332 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] NT Session setup NTLMSSP, MID=32, UID=0, PID=65279
11:04:50,333 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] User  logged on  (type Normal)
11:04:50,351 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] NT Session setup NTLMSSP, MID=40, UID=0, PID=65279
11:04:50,356 WARN  [org.alfresco.smb.protocol.auth] User does not exist, stecnico
11:04:50,396 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] NT Session setup NTLMSSP, MID=48, UID=0, PID=65279
11:04:50,396 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] User  logged on  (type Normal)
11:04:50,398 DEBUG [org.alfresco.smb.protocol.auth] NT Session setup NTLMSSP, MID=56, UID=0, PID=65279
11:04:50,399 WARN  [org.alfresco.smb.protocol.auth] User does not exist, stecnico
11:07:08,756 WARN  [org.alfresco.smb.protocol.auth] User does not exist, stecnico
Any help?

Outcomes