AnsweredAssumed Answered

4.0b migration problems

Question asked by edimusrex on Oct 27, 2011
I am having some serious issues moving from 3.4 to 4.0a (or b). 

I can easily move from 3.4a to 3.4e with no issues at all but following all the threads, and reading every bit of info I can I cannot seem to get 4.0 to work once I reintegrate my data

This is the error message I keep getting in the logs

log4j:ERROR LogMananger.repositorySelector was null likely due to error in class reloading, using NOPLoggerRepository.
Exception in thread "JobAcquisitionThread" java.lang.NullPointerException
   at org.activiti.engine.impl.jobexecutor.JobAcquisitionThread.run(JobAcquisitionThread.java:103)
2011-10-27 16:51:33,508  INFO  [extensions.webscripts.TemplateProcessorRegistry] [Thread-1] Registered template processor freemarker for extension ftl
2011-10-27 16:51:33,555  INFO  [extensions.webscripts.ScriptProcessorRegistry] [Thread-1] Registered script processor javascript for extension js
2011-10-27 16:51:33,555  INFO  [extensions.webscripts.TemplateProcessorRegistry] [Thread-1] Registered template processor freemarker for extension ftl
2011-10-27 16:51:33,555  INFO  [extensions.webscripts.ScriptProcessorRegistry] [Thread-1] Registered script processor javascript for extension js
2011-10-27 16:51:36,082  INFO  [extensions.webscripts.DeclarativeRegistry] [Thread-1] Registered 314 Web Scripts (+0 failed), 324 URLs
2011-10-27 16:51:36,082  INFO  [extensions.webscripts.DeclarativeRegistry] [Thread-1] Registered 8 Package Description Documents (+0 failed)
2011-10-27 16:51:36,082  INFO  [extensions.webscripts.DeclarativeRegistry] [Thread-1] Registered 0 Schema Description Documents (+0 failed)
2011-10-27 16:51:36,253  INFO  [extensions.webscripts.AbstractRuntimeContainer] [Thread-1] Initialised Spring Surf Container Web Script Container (in 2686.8367ms)
2011-10-27 16:51:36,253  INFO  [extensions.webscripts.TemplateProcessorRegistry] [Thread-1] Registered template processor freemarker for extension ftl
2011-10-27 16:51:36,253  INFO  [extensions.webscripts.ScriptProcessorRegistry] [Thread-1] Registered script processor javascript for extension js
16:51:36,737 WARN  [org.apache.myfaces.shared_impl.util.LocaleUtils] Locale name in faces-config.xml null or empty, setting locale to default locale : en_US
16:51:39,545 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:41,573 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:43,601 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:45,629 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:47,657 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:49,685 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:51,713 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:53,741 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:55,769 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:57,797 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:51:59,825 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:52:01,853 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:52:03,881 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:52:05,908 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:52:07,936 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found
16:52:09,964 WARN  [org.alfresco.wcm.client.util.impl.GuestSessionFactoryImpl] WQS unable to connect to repository: Not Found

Help would be awesome

Outcomes