AnsweredAssumed Answered

Problem of emphasis in RSS dashlet

Question asked by 3snet on Aug 14, 2009
Latest reply on Aug 14, 2009 by mikeh
Hello,

Did not find an answer to my problem in the forum (or so I searched badly), my question here hoping someone had this problem and has been corrected. Here is my problem:

I added a RSS dashlet to my site (share), and when I configure to display the RSS feeds of my choice, I encounter two problems in two different cases:

1. with the url "http://feediz.01net.com/synd/2205.xml" for example, the results displayed in the dashlet is:

« Dans le rouge, les sociétés de services préservent leurs marges
Sans surprise, Atos Origin, Capgemini et Logica ont vu leur activit&#233; reculer au premier semestre 2009. L&#146;externalisation leur offre toutefois une bonne r&#233;sistance &#224; la crise.<img src="http://feediz.01net.com/blank-262025-1707614191.gif" alt="blank" width="1" height="1" /> »

=> As you can see in this first case I have a problem of emphasis, in the title the "é" is replaced by "é" and in the message body "é" is replaced by "&#233;", the images are replaced by their url, …

2. With the url http://rss.feedsportal.com/c/499/f/413840/index.rss, the result is displayed:

"No news items. "

=> In the latter case, the flow does not simply given.

NB. this problem appears only in the RSS dashlets

Environment:
Language : french
Alfresco 3.2
Tomcat 6.0.18
Mysql: 5.1.35 - Community
OS : Windows Server 2003

Thank you in advance for your reply.

Best regards.

Outcomes