AnsweredAssumed Answered

Path service not working

Question asked by vladislavlysov on Jan 19, 2012
Latest reply on Jan 22, 2012 by vladislavlysov
Hello!!!
   I have a problem with Alfresco.
    1)   I have 3 classes whose extends from AbstractPatch.
    2) This classes is declared in spring context(i'm use Community edition!!!):

    <bean id="patch.testClassPath" class="com.agilent.openlab.eln.TestPatchClass"
          parent="basePatch">
        <property name="id" value="patch.testClassPath0"/>
        <property name="description" value="Test string"/>
        <property name="fixesFromSchema" value="0"/>
        <property name="fixesToSchema" value="5020" />
        <property name="targetSchema" value="5020"/>
    </bean>

    <!– Test beans for Alfresco patch service –>
    <bean id="patch.testPath1" class="com.agilent.openlab.eln.TestPatch1"
          parent="basePatch">
        <property name="id" value="patch.testClassPath1"/>
        <property name="description" value="Test string"/>
        <property name="fixesFromSchema" value="5020"/>
        <property name="fixesToSchema" value="5021" />
        <property name="targetSchema" value="5022"/>
    </bean>
    <bean id="patch.testPath2" class="com.agilent.openlab.eln.TestPatch2"
          parent="basePatch">
        <property name="id" value="patch.testClassPath2"/>
        <property name="description" value="Test string"/>
        <property name="fixesFromSchema" value="5020"/>
        <property name="fixesToSchema" value="5021" />
        <property name="targetSchema" value="5022"/>
    </bean>
    <bean id="patch.testPath3" class="com.agilent.openlab.eln.TestPatch3"
          parent="basePatch">
        <property name="id" value="patch.testClassPath3"/>
        <property name="description" value="Test string"/>
        <property name="fixesFromSchema" value="5022"/>
        <property name="fixesToSchema" value="5023" />
        <property name="targetSchema" value="5024"/>
    </bean>
My schema version is 5019. But i have exception -
Access Denied. But if I'm set <fixesToSchema> to ${version.schema} all is ok! But if i set to number - it's fail!!! The system is currently in read-only mode
. But if i remove this declared from context - all is ok! Also, if i install new Alfresco, then declare ONE(!!!) bean(patch.testClassPath for example) - all is ok only first time. But when i'm restart Alfresco - i got the same exception!!! I'm really don't now why it's happen… Please, answer, how to eliminate of the exceptions?
Thank you.

Outcomes