AnsweredAssumed Answered

Alfresco 3.4d GoogleDocs can't work and can't debug?

Question asked by chuawenching on Feb 16, 2012
Latest reply on Feb 17, 2012 by chuawenching
Hi everyone,

I had setup accordingly following few ways below.

http://forums.alfresco.com/en/viewtopic.php?f=47&t=41361
http://vmustafayev4en.blogspot.com/2011/10/google-docs-integration-with-alfresco.html



note: mydomain is registered with google apps (tested with gmail, also fail to work)

/var/lib/tomcat6/shared/classes/alfresco-global.properties

googledocs.googleeditable.enabled=true
googledocs.username=susan@mydomain.com
googledocs.password=!MyDomain@
googledocs.url=https://docs.google.com/feeds/default/private/full
googledocs.downloadurl=https://docs.google.com/feeds/download
googledocs.spreadsheet.downloadurl=https://spreadsheet.google.com/feeds/download


At the same time, I also added here


/var/lib/tomcat6/webapps/alfresco/WEB-INF/classes/alfresco/subsystems/googledocs/default/googledocs.properties

# Enables google editable functionality
googledocs.googleeditable.enabled=true

# Google docs application name
googledocs.application.name=Alfresco ECM system

# Google docs URL
googledocs.url=https://docs.google.com/feeds/default/private/full
googledocs.downloadurl=https://docs.google.com/feeds/download
googledocs.spreadsheet.downloadurl=https://spreadsheet.google.com/feeds/download

# System google docs authentication credentials
googledocs.username=susan@mydomain.com
googledocs.password=!MyDomain@

# Google docs spreadsheet service name
googledocs.spreadsheet.service.name=wise

I had enabled the accordingly with the above tutorials
/var/lib/tomcat6/shared/classes/alfresco/web-extension/share-config-custom.xml

I could see check out link, but once click check out link .. it shows "you can't check out XXX.doc in Google Docs".

I plan to debug to narrow down the issue.

I had enabled this in log4j.properties:-

log4j.logger.org.alfresco.repo.googledocs=debug

restarted tomcat6 and also server…

but when I click on the check out link which prompts the error…

I can't see any debug logs on this one? I check alfresco.log, catalina.out, error.log, access.log, just nothing?

What should I do to identify the problem?

Any help? Thanks.

Outcomes