AnsweredAssumed Answered

ERROR: Login failed

Question asked by dino on Mar 10, 2010
Latest reply on Mar 10, 2010 by sselvan
Hi,

I am new to Alfresco. I started with the installation process and listed below are the steps that I have followed:
1. Installed MySql (mysql-5.0.24a-win32).
2. Installed Alfresco-Community-3.2r2-Full-Setup.

While executing step 2, I chose  "Typical Install". Since I had already installed MySql on port 3306, It said to choose another port for setting up Alfresco database.
I chose 3307 as the new port. So Alfresco database was installed on MySql Instance which was listening on port 3307.
Is there any problem if I do the above???

The installation was successful. But once I start Alfresco Server it takes 5.8 mins for start up and It throws an error message:

13:19:35,862  ERROR [web.scripts.AbstractRuntime] Exception from executeScript - redirecting to status template error: 02100003 Login failed
org.alfresco.web.scripts.WebScriptException: 02100003 Login failed
        at org.alfresco.repo.web.scripts.bean.AbstractLoginBean.login(AbstractLoginBean.java:81)
        at org.alfresco.repo.web.scripts.bean.LoginPost.executeImpl(LoginPost.java:79)
        at org.alfresco.web.scripts.DeclarativeWebScript.executeImpl(DeclarativeWebScript.java:223)
        at org.alfresco.web.scripts.DeclarativeWebScript.execute(DeclarativeWebScript.java:70)
        at org.alfresco.repo.web.scripts.RepositoryContainer$2.execute(RepositoryContainer.java:372)
        at org.alfresco.repo.transaction.RetryingTransactionHelper.doInTransaction(RetryingTransactionHelper.java:327)
        at org.alfresco.repo.web.scripts.RepositoryContainer.transactionedExecute(RepositoryContainer.java:422)
        at org.alfresco.repo.web.scripts.RepositoryContainer.transactionedExecuteAs(RepositoryContainer.java:439)
        at org.alfresco.repo.web.scripts.RepositoryContainer.executeScript(RepositoryContainer.java:262)
        at org.alfresco.web.scripts.AbstractRuntime.executeScript(AbstractRuntime.java:306)
        at org.alfresco.web.scripts.AbstractRuntime.executeScript(AbstractRuntime.java:183)
        at org.alfresco.web.scripts.servlet.WebScriptServlet.service(WebScriptServlet.java:122)
        at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
        at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
        at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
        at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
        at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
        at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
        at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
        at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
        at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
        at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:845)
        at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:583)
        at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

I can login to Alfresco Explorer and Share. But once I try to upload any document it doesn't do anything. There is no error thrown on the Tomcat server.
I reinstalled Alfresco many times, but Its giving the same error.

I am using Windows Vista Home Premium OS which is a 32 bit.

Please help me out with this issue.

Thanks
Dino

Outcomes