AnsweredAssumed Answered

Error in share/page/site-index

Question asked by claudiocro on Apr 1, 2010
Hi all!

I just installed the version community version 3.2. The german language pack ist also installed and running. Everthing seems to work fine exept when i try to go to:  localhost:8080/share/page/site-index I only see a gray background in my browser and the error log says:


11:39:19,718 ERROR [org.alfresco.web.scripts.AbstractRuntime] Exception from executeScript - redirecting to status template error: 03010000 Script url /messages.js does not map to a Web Script.
org.alfresco.web.scripts.WebScriptException: 03010000 Script url /messages.js does not map to a Web Script.
        at org.alfresco.web.scripts.AbstractRuntime.executeScript(AbstractRuntime.java:145)
        at org.alfresco.web.scripts.servlet.WebScriptServlet.service(WebScriptServlet.java:122)
        at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
        at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
        at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
        at org.alfresco.web.scripts.servlet.StaticAssetCacheFilter.doFilter(StaticAssetCacheFilter.java:76)
        at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
        at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
        at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
        at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
        at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
        at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
        at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
        at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
        at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:845)
        at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11Protocol.java:583)
        at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:636)

Have I forgotten something during the installation? Or what could raise the error?

Thanks!
Claudio

Outcomes