AnsweredAssumed Answered

Missing object returned from search indexes

Question asked by agey on Apr 12, 2010
Latest reply on Apr 14, 2010 by agey
Hi all,

I recovered a backup of the Alfresco system to test if it was done well and Alfresco could be recovered correctly. Weekly, the alf_data folder and database alfresco is syncroniced with backup copy. These actions are carried out in cold backup.

When I recovery  Alfresco system in the test server, Alfresco starts without errors. If I search the files created the day that the backup was done, return no results. However, the Alfresco system in production server returned 86 files. In alfresco.log of recovered system show this:


16:21:26,182 WARN  [org.alfresco.web.bean.BrowseBean] Missing object returned from search indexes: id = workspace://SpacesStore/b144fdc7-7740-4b7c-8f8d-ef1852bdc749 search query:  +@\{http\://www.alfresco.org/model/content/1.0\}created:[2010\-04\-09T16\:21\:00 TO 2010\-04\-09T16\:21\:00] AND (( TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}content"   TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}folder" ))
16:21:26,182 WARN  [org.alfresco.web.bean.BrowseBean] Missing object returned from search indexes: id = workspace://SpacesStore/02c26250-5038-4c35-a55e-ee8bb61c9757 search query:  +@\{http\://www.alfresco.org/model/content/1.0\}created:[2010\-04\-09T16\:21\:00 TO 2010\-04\-09T16\:21\:00] AND (( TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}content"   TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}folder" ))
16:21:26,182 WARN  [org.alfresco.web.bean.BrowseBean] Missing object returned from search indexes: id = workspace://SpacesStore/f6b09b1d-deea-4d1b-a3fd-50b6e510a329 search query:  +@\{http\://www.alfresco.org/model/content/1.0\}created:[2010\-04\-09T16\:21\:00 TO 2010\-04\-09T16\:21\:00] AND (( TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}content"   TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}folder" ))
16:21:26,182 WARN  [org.alfresco.web.bean.BrowseBean] Missing object returned from search indexes: id = workspace://SpacesStore/a0f58454-ea85-40f3-8398-337a4f71d237 search query:  +@\{http\://www.alfresco.org/model/content/1.0\}created:[2010\-04\-09T16\:21\:00 TO 2010\-04\-09T16\:21\:00] AND (( TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}content"   TYPE:"{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}folder" ))


Every "Missing object" was created the same day, the backup day. Is it possible that lucene indexes were not updated before performing the backup? How I can resolve this?

Thanks a lot in advance,

Outcomes