AnsweredAssumed Answered

What is wrong with my AMP file - xact.jar not deployed

Question asked by pmahoney on Aug 24, 2010
Latest reply on Aug 27, 2010 by pmahoney
Envrionment - Linux alfresco community 3.3g

I have an amp file I am trying to install into my alfresco.war but the lib/*.jar files are not begin deployed.
Here's the command (with preview). No meantion of the lib/*.jar files.
# java -jar alfresco-mmt.jar install xact.amp ../../../../webapps/alfresco.war -preview
Installing AMP 'xact.amp' into WAR '../../../../webapps/alfresco.war'
Adding files relating to version '1.0' of module 'xact'
   - File '/jsp/xact/login.jsp' added to war from amp
   - File '/jsp/xact/relogin.jsp' added to war from amp
   - File '/jsp/xact/actions/file-download.jsp' added to war from amp
   - Directory '/jsp/xact/actions' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/ui' added to war
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/xsl/Xml2PlainText.xsl' added to war from amp
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/xsl' added to war
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/model/xactModel.xml' added to war from amp
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/model' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/templates/webscripts/uk/co/xact/avm' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/templates/webscripts/uk/co/xact/bpm' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/templates/webscripts/uk/co/xact' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/templates/webscripts/uk/co' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/templates/webscripts/uk' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/templates/webscripts' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/templates' added to war
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/module-context.xml' added to war from amp
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/workflow' added to war
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/messages' added to war
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/webclient.properties' added to war from amp
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/scripts' added to war
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/web-client-config-custom.xml' added to war from amp
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/log4j.properties' added to war from amp
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/context/bootstrap-context.xml' added to war from amp
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/context/action-context.xml' added to war from amp
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/context' added to war
   - File '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact/action.properties' added to war from amp
   - Directory '/WEB-INF/classes/alfresco/module/xact' added to war
   - File '/images/xact/login-banner.png' added to war from amp
   - File '/images/xact/login-banner.jpg' added to war from amp
I can't seem to attach the amp, so here is the content of file-mapping properties:
include.default=true
# Custom mappings.  If 'include.default' is false, then this is the complete set.
/web/css=/css/xact
/web/jsp=/jsp/xact
/web/images=/images/xact
/extension=/WEB-INF/classes/alfresco/extension
I've tried explicity listing the /lib directory… makes no difference.
Here is the module.properties:
# SDK Sample module
module.id=xact
module.title=X-Act Solutions CMS AMP
module.description=X-Act Solutions general extensions to Alfresco
module.version=1.0
The jars are in the amp in a top level directory called lib

Outcomes