AnsweredAssumed Answered

Test connection of jbpm in eclipse doesn't work

Question asked by xena on Oct 28, 2010
Latest reply on May 23, 2011 by zydoon
Hello,
i have installed alfresco community 3.4 and now i want to create a custom advanced workflow. I have Eclipse galileo 3.5 and i have installed JBPM 3.2.7. Then i follow the alfresco guide http://wiki.alfresco.com/wiki/WorkflowAdministration#Installing_JBoss_jBPM_Process_Designer, but when i try the "Test connection" there is a message error in eclipse that says
"Unexpected Exception: An expection happened while testing server connection. Reason: An unexpected exception caused the test connection operation fail".
In the log file of alfresco "stderr" there is :
28-ott-2010 11.46.11 org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve invoke
GRAVE: Allocate exception for servlet JBPMDeployProcessServlet
javax.servlet.UnavailableException: system.workflow.deployservlet.enabled=false
   at org.alfresco.web.app.servlet.JBPMDeployProcessServlet.init(JBPMDeployProcessServlet.java:72)
   at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:212)
   at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServlet(StandardWrapper.java:1173)
   at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate(StandardWrapper.java:809)
   at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:129)
   at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
   at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:127)
   at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
   at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
   at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:298)
   at org.apache.coyote.http11.Http11AprProcessor.process(Http11AprProcessor.java:859)
   at org.apache.coyote.http11.Http11AprProtocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11AprProtocol.java:579)
   at org.apache.tomcat.util.net.AprEndpoint$Worker.run(AprEndpoint.java:1555)
   at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

but i have added in alfresco-global.properties system.workflow.deployservlet.enabled=true !!!!!!

Could anyone help me  please????

Outcomes