AnsweredAssumed Answered

External auth. ok but navigation in share not ok

Question asked by jpmerlin on Sep 18, 2013
Latest reply on Oct 17, 2013 by jpmerlin
Hello,

I have tested on 4.2.c and 4.2.d, on both i have the same issue.

I configure Alfresco to work with a external siteminder.
Here is my alfresco-global.properties :


## LDAP AUTH###
authentication.chain=external:external,alfrescoNtlm1:alfrescoNtlm

external.authentication.enabled=true
external.authentication.defaultAdministratorUserNames=merlin,cambier
external.authentication.proxyUserName=
external.authentication.proxyHeader=sm_user




<!–break–>

my share-config-custom.xml :





<config evaluator="string-compare" condition="Remote">


        <remote>
            <connector>
               <id>alfrescoHeader</id>
               <name>Alfresco Connector</name>
               <description>Connects to an Alfresco instance using header and cookie-based authentication</description>
               <class>org.alfresco.web.site.servlet.SlingshotAlfrescoConnector</class>
               <userHeader>sm_user</userHeader>
            </connector>

            <endpoint>
                <id>alfresco</id>
                <name>Alfresco - user access</name>
                <description>Access to Alfresco Repository WebScripts that require user authentication</description>
                <connector-id>alfrescoHeader</connector-id>
                <endpoint-url>http://localhost:8080/alfresco/wcs</endpoint-url>
                <identity>user</identity>
                <external-auth>true</external-auth>
            </endpoint>

        </remote>

   </config>






The login is ok on Alfresco explorer and Share.

But there is some problemes in the navigation in share.

I can't navigation in the data dictionnary for exemple but i can folder not create by alfresco install.

I can't start a workflow …

I have no trace in log, but with firebug i see somme http error 500 like this one :
for a POST at this URL
http://ecm-dev1.eic.intra/share/proxy/alfresco/api/workflow/activiti%24activitiParallelReview/formprocessor

is this URL correct in a external configuration ?

Thanks for your help.

Outcomes