AnsweredAssumed Answered

OWD stops logging after user login

Question asked by popeye on Sep 18, 2012
Latest reply on Mar 12, 2015 by yahoo92
Hi,

we have an issue with your logging mechanism => we have configured your log4j to write its own file => it always stops logging when the first user tries to login. Could there be a conflict with the IBM CM logging?

Here is our log4j configuration:
….
log4j.rootLogger=DEBUG,owd_console,ow_file
#### SB log4j.rootLogger=ERROR,ow_file

# owd_console is set to be a ConsoleAppender
log4j.appender.owd_console=org.apache.log4j.ConsoleAppender
# owd_console uses PatternLayout
log4j.appender.owd_console.layout=org.apache.log4j.PatternLayout
##define pattern: Date format(iso8601) [thread] LOG-Type OWD-Module [username] - messages|separator character
log4j.appender.owd_console.layout.ConversionPattern=%d{ISO8601} [%t] %-5p %c [%x] - %m%n
# log4j.appender.owd_console.layout.ConversionPattern=%-4r [%t] %-5p %c - %m%n

##Definition of simple FileAppender ow_file
##log4j.appender.ow_file=org.apache.log4j.FileAppender
log4j.appender.ow_file=org.apache.log4j.FileAppender
log4j.appender.ow_file.File=owd-ibmcmTEST.log
log4j.appender.ow_file.layout=org.apache.log4j.PatternLayout
log4j.appender.ow_file.layout.ConversionPattern=%d{ISO8601} [%t] %-5p %c [%x] - %m%n
….

And this is the output in the logfile…the last log statement is always "trying to connect to datastore…":
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Accept = application/x-ms-application, image/jpeg, application/xaml+xml, image/gif, image/pjpeg, application/x-ms-xbap, */*
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Referer = http://owd-dev-cm01:9080/owd_3201/?owappevn=Login&owappiid=1&owappsec=1421894707&tzTime=1262322000000&tzOffset=-300&tzDS=true&tzDSTrans=1299960000000&tzDSTrans=1320519600000&tzNHS=true
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Accept-Language = en-US
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER User-Agent = Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; SLCC2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; .NET4.0C; .NET4.0E; Tablet PC 2.0)
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Content-Type = application/x-www-form-urlencoded
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER UA-CPU = AMD64
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Accept-Encoding = gzip, deflate
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Host = owd-dev-cm01:9080
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Content-Length = 32
2012-08-17 10:33:55,701 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Connection = Keep-Alive
2012-08-17 10:33:55,702 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Cache-Control = no-cache
2012-08-17 10:33:55,702 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.getAuthenticationHeader : HEADER Cookie = JSESSIONID=0000deqvNmsGL5KobLPTny4MDWT:-1; LtpaToken2=CxaHnDsY439yQ/L7N+RrPhVkYZEGIu34/ZG4sp9FdBF8erdF15jbi+dW/7N0hFx8lCqxYLsvkXzEhOaroda2Q2iWF9skw8PdrpwfuANNDFxM7i9DZlq2kmLKxnTZtjGqd2D08VJwAnILsOs4U63LOn738djRAQZLV5wN5587TKkC7PWTHLZC867Qx9FGPpdS8rsccv88WJcwJZDSjaKcx4q2lCsqxyDIZxKtBssG8jNR3/rsPLYa/fcPyfbycGPt1iY/V/1KENmqnOwnT9SitvHwDWPqowawcRTfIs7TfBu5RzmN3k+7D2TaBZ8SontXmxT5ozbFbJvI8DcGqLTJh3HXJhWrXkvfM1T4Obmswx1xXDFJjfcBsVw8EhfC/qR83pNJG+2mvrJg478E56fqk4059M1qG3sxIer3dRdOSKfEZf9m0nixKdg1Jyo5vhbxWFretfbE6NhBLeQM6/WmJOhmTs1bG/tBGXV4Fi+AkAnGclDI5tH+RizAIpi2hRaDoMeqv2/mBSiNpRuMhjSBJFHEaCiT5A8LXo0YBsOQdKtNUE33Uy5DILvrakDOBOf9yH9E2IhimCRiOc28J/Pjh7vC+N/zTpbRPP5iTfD0LW+6jr7Q3F645pkbW53rdF5eQwfnLLc6nh7ZcrreFZ8QVh80d+k4spoHjJ+8ejP7lCoxFGDTKLc98qS59ixiuOdL; sessionCode=-717083525; TE3=N0:C N1:C N2:C N3:E N4:E N5:E N6:C N7:C N8:C N9:C N10:C N11:C N12:C N13:C N14:C N15:C N16:C N17:C N18:C N19:C N20:C N21:C N22:C N23:C N24:C N25:C N26:C N27:C N28:C N29:C N30:C N31:C
2012-08-17 10:33:55,702 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - OwIBMCMLoginUISubModule.onRequest: SSO detection status  [SSO user id] =  | [LTPA token] =  null | [Negotiate Credential] = null
2012-08-17 10:33:55,706 [WebContainer : 11] DEBUG owd.adp.ibmcm [] - trying to connect to datastore…


Do you have any ideas on this?


Thanks in advance

Outcomes