AnsweredAssumed Answered

Failed to remove authority from group due to NoClassDefFoundError in org.alfresco.repo.node.db.DbNodeServiceImpl

Question asked by alhol on Nov 26, 2013
Latest reply on Nov 26, 2013 by alhol
Hello!

We have working alfresco with ~250 users and ~50 groups, some of them are contained in another. It has worked for some time, and now we can't delete any user from it's container. here is log part:
<!–break–>

Caused by: org.alfresco.scripts.ScriptException: 102690785 Failed to execute script 'classpath*:alfresco/templates/webscripts/org/alfresco/repository/groups/children.delete.js': 102690784 org/alfresco/repo/node/db/DbNodeServiceImpl$3
        at org.alfresco.repo.jscript.RhinoScriptProcessor.execute(RhinoScriptProcessor.java:195)
        at org.alfresco.repo.processor.ScriptServiceImpl.execute(ScriptServiceImpl.java:212)
        at org.alfresco.repo.processor.ScriptServiceImpl.executeScript(ScriptServiceImpl.java:174)
        at org.alfresco.repo.web.scripts.RepositoryScriptProcessor.executeScript(RepositoryScriptProcessor.java:102)
        at org.springframework.extensions.webscripts.AbstractWebScript.executeScript(AbstractWebScript.java:1193)
        at org.springframework.extensions.webscripts.DeclarativeWebScript.execute(DeclarativeWebScript.java:86)
        … 47 more
Caused by: org.alfresco.error.AlfrescoRuntimeException: 102690784 org/alfresco/repo/node/db/DbNodeServiceImpl$3
        at org.alfresco.repo.jscript.RhinoScriptProcessor.executeScriptImpl(RhinoScriptProcessor.java:499)
        at org.alfresco.repo.jscript.RhinoScriptProcessor.execute(RhinoScriptProcessor.java:191)
        … 52 more
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/alfresco/repo/node/db/DbNodeServiceImpl$3
        at org.alfresco.repo.node.db.DbNodeServiceImpl.removeChild(DbNodeServiceImpl.java:1240)


Line 1240 of DbNodeServiceImpl: NodeDAO.ChildAssocRefQueryCallback callback = new NodeDAO.ChildAssocRefQueryCallback(){…
.jar file with NodeDAO.class definetly exists in libs.

Moreover, we have replicated test server, which works fine.
Help please.

EDIT:
Problem disappeared after alfresco restart

Outcomes