AnsweredAssumed Answered

Activiti - My first WF - extremely simple - doesn´t work

Question asked by dmralfing on Mar 20, 2014
Somebosy knows why doesn´t my workflow works?. The fact that I´m using the "wf:submitAdhocTask" for the starter task is only to reuse for the test, but I will change it. Thanks!

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<definitions xmlns="http://www.omg.org/spec/BPMN/20100524/MODEL"
   xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:activiti="http://activiti.org/bpmn"
   xmlns:bpmndi="http://www.omg.org/spec/BPMN/20100524/DI" xmlns:omgdc="http://www.omg.org/spec/DD/20100524/DC"
   xmlns:omgdi="http://www.omg.org/spec/DD/20100524/DI" typeLanguage="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
   expressionLanguage="http://www.w3.org/1999/XPath" targetNamespace="http://alfresco.org">
    <process id="testWFActivity" name="testWFActivity">
        <startEvent id="start" activiti:formKey="wf:submitAdhocTask" />
      <sequenceFlow id='flow1' sourceRef='start' targetRef='myServiceTaskHello' />
      <sequenceFlow id='flow2' sourceRef='myServiceTaskHello' targetRef='theEnd' />
        <endEvent id="theEnd" />
    <serviceTask id="myServiceTaskHello" name="myServiceTaskHello" activiti:class="org.alfresco.repo.workflow.activiti.script.AlfrescoScriptDelegate">
      <extensionElements>
        <activiti:field name="script">
          <activiti:string>
            logger.log ("hello");
          </activiti:string>
        </activiti:field>
        <activiti:field name="runAs">
          <activiti:string>admin</activiti:string>
        </activiti:field>
      </extensionElements>
     </serviceTask>
   </process>
</definitions>

Outcomes