AnsweredAssumed Answered

solr4, nodes missing in index

Question asked by mathiasen on Jun 7, 2015
Hi,

I have a situation where some of my nodes are missing in the solr4 index.

The system is running Alfresco community 5.0.d, migrated from a 4.2 system using lucene.
The nodes which are missing have been created on the old system.
Index rebuild does not have any effect.

New nodes are indexed correct, the nodes are a custom type.

Any ideas on how to bring the nodes into the index or
getting closer to understand what is causing this issue.

Below is the node report from solr4:

NODEREPORT for a missing node, http://localhost:8080/solr4/admin/cores?action=NODEREPORT&wt=xml&nodeid=5700

<response>
<lst name="responseHeader">
<int name="status">0</int>
<int name="QTime">37</int>
</lst>
<lst name="report">
<lst name="alfresco">
<long name="Node DBID">5700</long>
<long name="DB TX">11384</long>
<str name="DB TX status">UPDATED</str>
<long name="Indexed Node Doc Count">0</long>
</lst>
<lst name="archive">
<long name="Node DBID">5700</long>
<long name="DB TX">11384</long>
<str name="DB TX status">UPDATED</str>
<long name="Indexed Node Doc Count">0</long>
</lst>
</lst>
</response>

NODEREPORT for a non missing node, http://localhost:8080/solr4/admin/cores?action=NODEREPORT&wt=xml&nodeid=17886

<response>
<lst name="responseHeader">
<int name="status">0</int>
<int name="QTime">15</int>
</lst>
<lst name="report">
<lst name="alfresco">
<long name="Node DBID">17886</long>
<long name="DB TX">11542</long>
<str name="DB TX status">UPDATED</str>
<long name="Indexed Node Doc Count">1</long>
</lst>
<lst name="archive">
<long name="Node DBID">17886</long>
<long name="DB TX">11542</long>
<str name="DB TX status">UPDATED</str>
<long name="Indexed Node Doc Count">0</long>
</lst>
</lst>
</response>


Karsten

Outcomes