AnsweredAssumed Answered

Maven SDK & RM Module

Question asked by boneill on Jun 17, 2015
Latest reply on Jun 17, 2015 by gravitonian
Hi Guys,

I am trying to get an allinone maven 2.1 build which includes the RM module.  I can connect to share following build but I cannot get access to create an RM site.  I have followed the updated documentation here http://docs.alfresco.com/5.0/tasks/alfresco-sdk-advanced-link-alf-amps-aio.html which specifies how to include the RM dependency and overlay it onto the webapps.  I can see that the overlay is being called for both the repo war and the share war but on successful build I still cant get access to create an rm site from share.  Any help on where I am going wrong appreciated:  The xml to include the rm overlays shown below:

Repo pom
—————

<dependency>
            <groupId>${alfresco.groupId}</groupId>
            <artifactId>alfresco-rm</artifactId>
            <!– <version>${alfresco.rm.version}</version> –>
            <version>2.3.a.1</version>
            <type>amp</type>
        </dependency>

       <!– Uncomment if you are using RM –>
                       
       <overlay>
         <groupId>${alfresco.groupId}</groupId>
         <artifactId>alfresco-rm</artifactId>
         <type>amp</type>
       </overlay>


Share POM
——————————


       <dependency>
            <groupId>${alfresco.groupId}</groupId>
            <artifactId>alfresco-rm-share</artifactId>
            <!– <version>${alfresco.rm.version}</version> –>
            <version>2.3.a.1</version>
            <type>amp</type>
        </dependency>

        <overlay>
           <groupId>${alfresco.groupId}</groupId>
           <artifactId>alfresco-rm-share</artifactId>
           <type>amp</type>
        </overlay>



please note, I have also tried it with the standard version config ie
<version>${alfresco.rm.version}</version>

In my log file I can see the following (note also repeated for share)

Processing overlay [ id org.alfresco:alfresco-rm]
[INFO] getDestFile ():null
[INFO] getDestFile ():null
[INFO] getDestDirectory ():/devel/alfresco5-maven/epa-ecm-5/repo/target/repo
[INFO] Installing /root/.m2/repository/org/alfresco/alfresco-rm/2.3.a.1/alfresco-rm-2.3.a.1.amp into /devel/alfresco5-maven/epa-ecm-5/repo/target/repo

So it looks like it is working but I cannot create an RM site. 

Am I missing something I have meant to do.

Brian

Outcomes