AnsweredAssumed Answered

Alfresco com SSL

Question asked by webdevptg on Oct 19, 2016
Latest reply on Oct 27, 2016 by angelborroy

Good afternoon,

I have implemented the Alfresco Community 5.1 on Windows Server, but I'm having trouble implementing SSL for everything to work properly. Some Dashlet not show the content and search is not working.

  • The SSL certificate that was begotten generated from this tutorial
https://linuxblogit.wordpress.com/tag/configurar-alfresco-https/
  • The server.xml file is as follows:

   <Connector port="443" URIEncoding="UTF-8" protocol="org.apache.coyote.http11.Http11Protocol" SSLEnabled="true"
               maxThreads="150" scheme="https" keystoreFile="D:\APPS\ALFRESCO/alf_data/ssl/key-tomcat" keystorePass="MinhaPass" keystoreType="JKS"
secure="true" connectionTimeout="240000" clientAuth="false" sslProtocol="TLS" allowUnsafeLegacyRenegotiation="true" /> 

 

The research that I performed I think is related to the Solr4 once commented lines of the connector that was defined by default

 

<!-- OLD CONNECTOR
<Connector port="443" URIEncoding="UTF-8" protocol="org.apache.coyote.http11.Http11Protocol" SSLEnabled="true"
               maxThreads="150" scheme="https" keystoreFile="D:\APPS\ALFRESCO/alf_data/keystore/ssl.keystore" keystorePass="pass" keystoreType="JCEKS"
secure="true" connectionTimeout="240000" truststoreFile="D:\APPS\ALFRESCO/alf_data/keystore/ssl.truststore" truststorePass="pass" truststoreType="JCEKS"
               clientAuth="want" sslProtocol="TLS" allowUnsafeLegacyRenegotiation="true" maxHttpHeaderSize="32768" maxSavePostSize="-1" /> 
  
--> 

 

 

 

 

They were added and edited files in the last hours, but the results are the following:

 

 

 

Any idea?

 

Thank you!

Outcomes