AnsweredAssumed Answered

Alfresco Community -201609-EA record mgmt misbehave and buggy

Question asked by g_rathod on Nov 16, 2016
Latest reply on Dec 10, 2017 by cernik

Team,

 

I have downloaded community version from the link  Alfresco Community Edition file list 201609-EA 

 

Now for same version I have used Record Management files from same link  https://community.alfresco.com/docs/DOC-6372-alfresco-community-edition-file-list-201609-ea#jive_content_id_Records_Mana… 

 

It is with version Alfresco Records Management Community 2.5.a

Now if I ran community fresh vanilla instance, there is no issue but when I applied RM amps, there are lots of issues I am facing it is also messup share document actions as well.

 

After applying RM amps , while starting I am observing below error in "catalina.out"

2016-11-15 22:39:18,407 INFO [management.subsystems.ChildApplicationContextFactory] [localhost-startStop-1] Starting 'email' subsystem, ID: [email, outbound]
2016-11-15 22:39:18,729 ERROR [audit.model.AuditModelRegistryImpl] [localhost-startStop-1] Failed to load audit model: jar:file:/opt/alfresco/tomcat/webapps/alfresco/WEB-INF/lib/alfresco-repository-5.2.b-EA.jar!/alfresco/audit/alfresco-audit-cmis.xml
org.alfresco.repo.audit.model.AuditModelException: 10150000 No registered audit data extractor exists for 'CMISChangeLogDataExtractor'.
at org.alfresco.repo.audit.model.AuditModelRegistryImpl$AuditModelRegistryState.cacheAuditElements(AuditModelRegistryImpl.java:568)

 

And 

at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
2016-11-15 22:39:18,776 ERROR [audit.model.AuditModelRegistryImpl] [localhost-startStop-1] Failed to load audit model: file:/opt/alfresco/tomcat/webapps/alfresco/WEB-INF/classes/alfresco/module/org_alfresco_module_rm/audit/rm-audit.xml
org.alfresco.repo.audit.model.AuditModelException: 10150001 No registered audit data extractor exists for 'org_alfresco_module_rm_userRolesExtractor'.
at org.alfresco.repo.audit.model.AuditModelRegistryImpl$AuditModelRegistryState.cacheAuditElements(AuditModelRegistryImpl.java:568)

 

Alfresco is started with above two errors but, when we are going to create any normal site, and create folder, after application restart it automatically assign folder as record and right side document actions gone "invisible"

 

Any of site, or new site having same behaviour and it wont allow me to delete site also.

 

I hope Alfresco people at least tested their vanilla instance of community with their provided RM amp  

 

 

 

Thanks,

Ghanshyam

Outcomes