AnsweredAssumed Answered

Project build error in pom.xml

Question asked by al_lv on Dec 9, 2010
Latest reply on Jun 6, 2011 by bernd.ruecker
Hey,

after I imported a generated project into eclipse the pom.xml shows an error:

Project build error: Non-resolvable parent POM: Failure to find org.activiti:activiti-root:pom:5.0 in http://fox.camunda.com/mvn/ was cached in the local repository, resolution will not be reattempted until the update interval of camunda has elapsed or updates are forced and 'parent.relativePath' points at wrong local POM

Also the ANT-task deploy.bar in build.xml doesn't run:

Buildfile: D:\ActivitiWorkspace\SendEmail01\build.xml
bootstrap.maven.tasks:
mvn-init:
     [echo] Using maven.repo.local=C:\Users\AL_LV/.m2/repository
[artifact:pom] Downloading: org/activiti/activiti-root/5.0/activiti-root-5.0.pom from repository camunda at http://fox.camunda.com/mvn/
[artifact:pom] Unable to locate resource in repository
[artifact:pom] [INFO] Unable to find resource 'org.activiti:activiti-root:pom:5.0' in repository camunda (http://fox.camunda.com/mvn/)
[artifact:pom] Downloading: org/activiti/activiti-root/5.0/activiti-root-5.0.pom from repository central at http://repo1.maven.org/maven2
[artifact:pom] Unable to locate resource in repository
[artifact:pom] [INFO] Unable to find resource 'org.activiti:activiti-root:pom:5.0' in repository central (http://repo1.maven.org/maven2)
[artifact:pom] An error has occurred while processing the Maven artifact tasks.
[artifact:pom]  Diagnosis:
[artifact:pom]
[artifact:pom] Unable to initialize POM pom.xml: Cannot find parent: org.activiti:activiti-root for project: org.activiti:SendEmail01:jar:5.0 for project org.activiti:SendEmail01:jar:5.0
[artifact:pom] Unable to download the artifact from any repository
[artifact:pom]

BUILD FAILED
D:\ActivitiWorkspace\SendEmail01\build.xml:34: Unable to initialize POM pom.xml: Cannot find parent: org.activiti:activiti-root for project: org.activiti:SendEmail01:jar:5.0 for project org.activiti:SendEmail01:jar:5.0

Total time: 3 seconds


What is wrong hier and how can I fix it?

Thanks

Alexej

Outcomes