AnsweredAssumed Answered

Deploying a process created with modeler fails

Question asked by lordharaldi on Dec 26, 2010
Latest reply on Apr 13, 2011 by jbarrez
Hello!

First of all, I am a newbie here and have problems when generating a process with the ActivitiModeler.
1. I design a new process with the ActivitiModeler and assign the tasks to different groups.
[attachment=0]ActivitiModeler.png[/attachment]
So test.bpmn20.xml File is generated with the following fragment:

      <userTask completionQuantity="1" id="sid-0B5E91B2-35E3-4BAF-B5D8-2C6E350E2763" implementation="webService" isForCompensation="false" name="testen" startQuantity="1">
         <extensionElements>
            <signavio:signavioMetaData metaKey="bgcolor" metaValue="#ffffcc"/>
         </extensionElements>
         <incoming>sid-4622F0F1-8763-44CB-B3A2-FE66441635B9</incoming>
         <outgoing>sid-E1F2146F-9301-465A-AA2C-D147E614B377</outgoing>
         <potentialOwner id="sid-e65b1a36-c1d7-4d57-b829-d78e311f6e23" resourceRef="">
            <resourceAssignmentExpression id="sid-fde38be4-e26e-48df-a7d2-f585f82edea9">
               <formalExpression id="sid-1ca696a9-f612-49b2-9974-3f13a31676b3">sales</formalExpression>
            </resourceAssignmentExpression>
         </potentialOwner>
      </userTask>

When trying to deploy the file with ActivitiProbe, I am getting the following error message:
cvc-complex-type.3.2.2: Attribute 'resourceRef' is not allowed to appear in element 'potentialOwner'. | test.bpmn20.xml

When deleting the resourceRef attribute, the deployment is successful. I don't like to delete the attribute, allways when changing something at the diagram.
What I am doing wrong?

Greetings,
lordharaldi

Attachments

Outcomes