AnsweredAssumed Answered

Install problems

Question asked by rowan.bradley on Feb 22, 2011
Latest reply on May 27, 2011 by tiago__lima
I've run the Activiti setup process using ant demo.start, and it said it had completed successfully, but none of the web pages that it tried to open worked. They all gave "cannot display the web page". I know next to nothing about the technology behind this stuff, so I don't know where to start in debugging this. Can someone suggest how to set about getting this working?

Here's the output of the Ant script:

C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\setup>ant demo.start
Buildfile: C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\setup\build.xml

demo.install:

internal.classpath.libs:

internal.taskdef.launch:

h2.start:
   [launch] launching cmd 'C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\apps\h2\h2.sta
rt.bat ' in dir 'C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\apps\h2'
   [launch] waiting for launch completion msg 'TCP server running on'…
   [launch]   TCP server running on tcp://192.168.0.67:9092 (others can connect)


tomcat.start:
   [launch] launching cmd 'C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\apps\apache-to
mcat-6.0.29\bin\startup.bat ' in dir 'C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\app
s\apache-tomcat-6.0.29\bin'
   [launch] waiting for launch completion msg 'Using CLASSPATH:'…
   [launch]   Using CATALINA_BASE:   "C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\app
s\apache-tomcat-6.0.29"
   [launch]   Using CATALINA_HOME:   "C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\app
s\apache-tomcat-6.0.29"
   [launch]   Using CATALINA_TMPDIR: "C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\app
s\apache-tomcat-6.0.29\temp"
   [launch]   Using JRE_HOME:        "C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_07"
   [launch]   Using CLASSPATH:       "C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\app
s\apache-tomcat-6.0.29\bin\bootstrap.jar"

explorer.browser.open:

demo.start:

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 26 seconds

C:\Users\Rowan2\Downloads\activiti-5.2\setup>

I would have attached the output of the Tomcat window except that I couldn't find an extension that the forum would accept - it rejected .log, .txt, .xxx and no extension.

I'm using Windows 7 and IE8.

Thanks - Rowan

Outcomes