AnsweredAssumed Answered

Installation Problems

Question asked by phlipmaster on Mar 30, 2011
Latest reply on Mar 31, 2011 by frederikheremans1
Hello,

i'm trying to install Activiti to test it. Everything works fine but when i start the installation via ant demo.start and the browser windows get opened, nothing than an 404 Page ist shown. [attachment=0]Bildschirmfoto 2011-03-30 um 22.36.15.png[/attachment]

Here some hardfacts:

System: Mac OS X 10.6.6
Apache Ant: 1.8.2
Activiti 5.3
Tomcat works fine, the system page is shown under http://localhost:8080/

Here ist the Terminal-Code:

demo.install:

cfg.create:
     [copy] Copying 1 file to /Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/setup/build/activiti-cfg
      [zip] Building zip: /Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/setup/build/activiti-cfg.jar
     [echo] copying configuration to ../workspace/activiti-engine-examples/src/main/config
    [unzip] Expanding: /Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/setup/build/activiti-cfg.jar into /Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/workspace/activiti-engine-examples/src/main/config

internal.classpath.libs:

internal.taskdef.launch:

h2.start:
   [launch] launching cmd '/Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/apps/h2/h2.start.sh ' in dir '/Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/apps/h2'
   [launch] waiting for launch completion msg 'TCP server running on'…
   [launch]   TCP server running on tcp://192.168.1.10:9092 (others can connect)

tomcat.start:
   [launch] launching cmd '/Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/apps/apache-tomcat-6.0.32/bin/startup.sh ' in dir '/Users/philipppbaldermann/Downloads/activiti-5.3/apps/apache-tomcat-6.0.32/bin'
   [launch] waiting for launch completion msg 'Using CLASSPATH:'…
   [launch] launched process completed

explorer.browser.open:

demo.start:

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 10 seconds


Can somebody help me?

Thank you very much, Philipp

Outcomes