AnsweredAssumed Answered

Importing a simple model from signaviocore doesn't work

Question asked by scottlai on Apr 11, 2012
Latest reply on Apr 14, 2012 by trademak
BPMN.xml:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<definitions xmlns="http://www.omg.org/spec/BPMN/20100524/MODEL" xmlns:bpmndi="http://www.omg.org/spec/BPMN/20100524/DI" xmlns:omgdc="http://www.omg.org/spec/DD/20100524/DC" xmlns:omgdi="http://www.omg.org/spec/DD/20100524/DI" xmlns:signavio="http://www.signavio.com" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" exporter="Signavio Process Editor, http://www.signavio.com" exporterVersion="" expressionLanguage="http://www.w3.org/1999/XPath" id="sid-1dc0c08b-dc58-4e3f-a261-4a62d4f84a3a" targetNamespace="http://www.signavio.com/bpmn20" typeLanguage="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xsi:schemaLocation="http://www.omg.org/spec/BPMN/20100524/MODEL http://www.omg.org/spec/BPMN/2.0/20100501/BPMN20.xsd">
   <collaboration id="sid-2a4e4f3c-cf23-4f17-9011-5c9ead185841">
      <participant id="sid-746920E9-33E2-4546-A4AF-8A4A11B106E2" name="User" processRef="sid-034b1247-dbc9-48ca-9890-b1d136a5c6ad">
         <extensionElements>
            <signavio:signavioMetaData metaKey="bgcolor" metaValue="#ffffff"/>
         </extensionElements>
      </participant>
   </collaboration>
   <process id="sid-034b1247-dbc9-48ca-9890-b1d136a5c6ad" isClosed="false" isExecutable="false" name="User" processType="None">
      <laneSet id="sid-044434e2-7760-440f-a3b4-6ec7d0c1e068">
         <lane id="sid-D6B71C64-D61C-4621-8947-D02404BFB278">
            <extensionElements>
               <signavio:signavioMetaData metaKey="bgcolor" metaValue=""/>
            </extensionElements>
         </lane>
      </laneSet>
   </process>
   <bpmndi:BPMNDiagram id="sid-ad03adca-c78c-4d27-882d-a0cdd06666d0">
      <bpmndi:BPMNPlane bpmnElement="sid-2a4e4f3c-cf23-4f17-9011-5c9ead185841" id="sid-9d3d4578-dfa5-41fb-9833-d1a715164ae7">
         <bpmndi:BPMNShape bpmnElement="sid-746920E9-33E2-4546-A4AF-8A4A11B106E2" id="sid-746920E9-33E2-4546-A4AF-8A4A11B106E2_gui" isHorizontal="true">
            <omgdc:Bounds height="250.0" width="600.0" x="0.0" y="96.0"/>
         </bpmndi:BPMNShape>
         <bpmndi:BPMNShape bpmnElement="sid-D6B71C64-D61C-4621-8947-D02404BFB278" id="sid-D6B71C64-D61C-4621-8947-D02404BFB278_gui" isHorizontal="true">
            <omgdc:Bounds height="250.0" width="570.0" x="30.0" y="96.0"/>
         </bpmndi:BPMNShape>
      </bpmndi:BPMNPlane>
   </bpmndi:BPMNDiagram>
</definitions>

The error message is "Deployment failed: Invalid reference in 'bpmnElement' attribute, process sid-2a4e4f3c-cf23-4f17-9011-5c9ead185841 not found | Model03.bpmn20.xml | line 15 | column 126"

Outcomes