AnsweredAssumed Answered

What is wrong with my resourcedata?

Question asked by zloy on Jun 11, 2015
Latest reply on Jun 15, 2015 by zloy
Hi, I'm new to Activiti and I stuck in getting task forms.

I requested <tt>http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources</tt>
and got:
<ruby>
[{"id"=>"VacationProcess.VacationProcess.png",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/VacationProcess.VacationProcess.png",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/VacationProcess.VacationProcess.png",
  "mediaType"=>"image/png",
  "type"=>"resource"},
{"id"=>"VacationProcess.bpmn",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/VacationProcess.bpmn",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/VacationProcess.bpmn",
  "mediaType"=>"text/xml",
  "type"=>"processDefinition"},
{"id"=>"__MACOSX/forms/._adjust.yaml",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/__MACOSX%2Fforms%2F._adjust.yaml",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/__MACOSX%2Fforms%2F._adjust.yaml",
  "mediaType"=>nil,
  "type"=>"resource"},
{"id"=>"__MACOSX/forms/._handle_request.yaml",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/__MACOSX%2Fforms%2F._handle_request.yaml",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/__MACOSX%2Fforms%2F._handle_request.yaml",
  "mediaType"=>nil,
  "type"=>"resource"},
{"id"=>"__MACOSX/forms/._start.yaml",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/__MACOSX%2Fforms%2F._start.yaml",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/__MACOSX%2Fforms%2F._start.yaml",
  "mediaType"=>nil,
  "type"=>"resource"},
{"id"=>"forms/adjust.yaml",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/forms%2Fadjust.yaml",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/forms%2Fadjust.yaml",
  "mediaType"=>nil,
  "type"=>"resource"},
{"id"=>"forms/handle_request.yaml",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/forms%2Fhandle_request.yaml",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/forms%2Fhandle_request.yaml",
  "mediaType"=>nil,
  "type"=>"resource"},
{"id"=>"forms/start.yaml",
  "url"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/forms%2Fstart.yaml",
  "contentUrl"=>
   "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resourcedata/forms%2Fstart.yaml",
  "mediaType"=>nil,
  "type"=>"resource"}]
</ruby>

But when I try any "url" or "contentUrl" I get <b>400</b>.

Also if I try to use "Id", e.g. "http://our.stage.server/activiti-rest/service/repository/deployments/93951/resources/<b>forms/start.yaml</b>" I get <b>404</b> for all entries. What is wrong?

Outcomes