AnsweredAssumed Answered

Facing issue in deploying BPMN

Question asked by chandanmb1 on Jul 2, 2016
Latest reply on Jul 2, 2016 by chandanmb1
Hello ,
Below is my sample BPMN XML

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<bpmn:definitions xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:bpmn="http://www.omg.org/spec/BPMN/20100524/MODEL" xmlns:bpmndi="http://www.omg.org/spec/BPMN/20100524/DI" xmlns:dc="http://www.omg.org/spec/DD/20100524/DC" xmlns:di="http://www.omg.org/spec/DD/20100524/DI" id="Definitions_1" targetNamespace="http://bpmn.io/schema/bpmn">
  <bpmn:process id="Process_1" isExecutable="false">
    <bpmn:startEvent id="StartEvent_1" name="Start">
      <bpmn:outgoing>SequenceFlow_0ry5a4e</bpmn:outgoing>
    </bpmn:startEvent>
    <bpmn:sequenceFlow id="SequenceFlow_0ry5a4e" sourceRef="StartEvent_1" targetRef="UserTask_03v6imq" />
    <bpmn:sequenceFlow id="SequenceFlow_0j63b2w" sourceRef="UserTask_03v6imq" targetRef="UserTask_0frp1u6" />
    <bpmn:endEvent id="EndEvent_1vn01gb" name="End">
      <bpmn:incoming>SequenceFlow_187vwyb</bpmn:incoming>
    </bpmn:endEvent>
    <bpmn:sequenceFlow id="SequenceFlow_187vwyb" sourceRef="UserTask_0frp1u6" targetRef="EndEvent_1vn01gb" />
    <bpmn:userTask id="UserTask_03v6imq" name="Export associated LLR and HLR &#10;">
      <bpmn:incoming>SequenceFlow_0ry5a4e</bpmn:incoming>
      <bpmn:outgoing>SequenceFlow_0j63b2w</bpmn:outgoing>
    </bpmn:userTask>
    <bpmn:userTask id="UserTask_0frp1u6" name="Get Approved by Tester">
      <bpmn:incoming>SequenceFlow_0j63b2w</bpmn:incoming>
      <bpmn:outgoing>SequenceFlow_187vwyb</bpmn:outgoing>
    </bpmn:userTask>
  </bpmn:process>
  <bpmndi:BPMNDiagram id="BPMNDiagram_1">
    <bpmndi:BPMNPlane id="BPMNPlane_1" bpmnElement="Process_1">
      <bpmndi:BPMNShape id="_BPMNShape_StartEvent_2" bpmnElement="StartEvent_1">
        <dc:Bounds x="196" y="189" width="36" height="36" />
        <bpmndi:BPMNLabel>
          <dc:Bounds x="169" y="225" width="90" height="20" />
        </bpmndi:BPMNLabel>
      </bpmndi:BPMNShape>
      <bpmndi:BPMNEdge id="SequenceFlow_0ry5a4e_di" bpmnElement="SequenceFlow_0ry5a4e">
        <di:waypoint xsi:type="dc:Point" x="232" y="207" />
        <di:waypoint xsi:type="dc:Point" x="312" y="207" />
        <bpmndi:BPMNLabel>
          <dc:Bounds x="209.5" y="182" width="90" height="20" />
        </bpmndi:BPMNLabel>
      </bpmndi:BPMNEdge>
      <bpmndi:BPMNEdge id="SequenceFlow_0j63b2w_di" bpmnElement="SequenceFlow_0j63b2w">
        <di:waypoint xsi:type="dc:Point" x="412" y="207" />
        <di:waypoint xsi:type="dc:Point" x="471" y="207" />
        <bpmndi:BPMNLabel>
          <dc:Bounds x="688" y="182" width="90" height="20" />
        </bpmndi:BPMNLabel>
      </bpmndi:BPMNEdge>
      <bpmndi:BPMNShape id="EndEvent_1vn01gb_di" bpmnElement="EndEvent_1vn01gb">
        <dc:Bounds x="667" y="189" width="36" height="36" />
        <bpmndi:BPMNLabel>
          <dc:Bounds x="640" y="225" width="90" height="20" />
        </bpmndi:BPMNLabel>
      </bpmndi:BPMNShape>
      <bpmndi:BPMNEdge id="SequenceFlow_187vwyb_di" bpmnElement="SequenceFlow_187vwyb">
        <di:waypoint xsi:type="dc:Point" x="571" y="207" />
        <di:waypoint xsi:type="dc:Point" x="667" y="207" />
        <bpmndi:BPMNLabel>
          <dc:Bounds x="999.5" y="182" width="90" height="20" />
        </bpmndi:BPMNLabel>
      </bpmndi:BPMNEdge>
      <bpmndi:BPMNShape id="UserTask_03v6imq_di" bpmnElement="UserTask_03v6imq">
        <dc:Bounds x="312" y="167" width="100" height="80" />
      </bpmndi:BPMNShape>
      <bpmndi:BPMNShape id="UserTask_0frp1u6_di" bpmnElement="UserTask_0frp1u6">
        <dc:Bounds x="471" y="167" width="100" height="80" />
      </bpmndi:BPMNShape>
    </bpmndi:BPMNPlane>
  </bpmndi:BPMNDiagram>
</bpmn:definitions>



I am deploying it as a String using below code. I am getting deployment ID as well.

repositoryService = processEngine.getProcessEngine().getRepositoryService();
Deployment deployment = repositoryService.createDeployment().addString("HW_Process", honeywell).name("HoneywellProcess").deploy();
System.out.println("Deployment::::::::"+deployment);


When i am trying using Runtime Service. No Process definition Found Execption i am getting. I verified there is no entry in ACT_RE_PROCDEF table but one entry is there in ACT_RE_DEPLOYMENT table. why ?

runtimeService = processEngine.getProcessEngine().getRuntimeService();
ProcessInstance processInstance = runtimeService.startProcessInstanceByKey("simpleApprovalProcess", variableMap);


Please help!!

         

Outcomes