AnsweredAssumed Answered

Search is not working

Question asked by yuva on Nov 2, 2017
Latest reply on Nov 2, 2017 by yuva

For simple search in the right corner of share page. I have added properties to search,but its not working.

I have created a bean like

web-client-application-context.xml :

 

<bean id='webClientConfigSource' class='org.alfresco.config.source.UrlConfigSource'>
<constructor-arg>
<list>
<value>classpath:alfresco/extension/web-client-config-custom.xml</value>
</list>
</constructor-arg>
</bean>

in  : workspace\alfmodule\repo\target\repo-1.0-SNAPSHOT\WEB-INF\classes\alfresco\web-client-application-context.xml 

 

and created a file named web-client-config-custom.xml in : workspace\alfmodule\alfmodule-repo-amp\src\main\amp\config\alfresco\extension\web-client-config-custom.xml 

and i added the config as

 

web-client-config-custom.xml  :

 

<alfresco-config>

<config>
<client>
<simple-search-additional-attributes>
<qname>{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}description</qname>
<qname>{http://www.alfresco.org/model/content/1.0}title</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}publishedDate</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}authorisedBy</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}signoff</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}processSteps</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}contractCopies</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}contractTypeOnCC</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}contractNumberOnCC</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}clientNameOnCC</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}contractStartOnCC</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}contractEndOnCC</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}tradeLicense</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}licenseNumber</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}companyName</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}legalType</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}expiryDate</qname>
<qname>{http://www.mycompany.com/model/content/1.0}issueDate</qname>
</simple-search-additional-attributes>
</client>
</config>

</alfresco-config>

 

but, when i search with a keyword which i entered in the any one of the above properties, it is getting the result. Can anyone tell me why its not getting the result properly? What i need to do to make this work?

Outcomes